ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № LLE001-UA-20221128-96171


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Ю.БІЗ"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ"

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади , за адресою: м. Тернопіль, вул. Василя Костянтина острозького,6 загальною площю 31,6 кв.м, розміщеного на першому поверсі поліклініки.
  1. Нежитлове приміщення першого поверху, загальною площею 31,6 м², у тому числi площею спільного користування 9,7 м², що перебувають на балансі Тернопільського міського комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» (теперішній КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»), що знаходяться за адресою: Тернопільська обл., м. Тернопіль, вул. Василя Костянтина Острозького, буд. 6. Нежитлове приміщення знаходиться на першому поверсi триповерхової цегляної будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 1 - 3 на планi пiд літ. <<А>> КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» в центральній частині міста Тернополя, не має окремого входу з вулиці, використовується як стоматологічний кабінет. В будівлі, де розміщене оцінюване приміщення наявне електропостачання, водопровід, каналізація, опалення

Стартовий розмір орендної плати: 4 805,14 грн, у т.ч. ПДВ 800,86 грн

Розмір гарантійного внеску: 2 402,57 грн

Розмір гарантійного внеску для чинного орендаря: __________ грн

Розмір реєстраційного внеску: 650,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 30.11.2022 15:34:41

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Ю.БІЗ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.