ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № ALE001-UA-20220923-32505


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЗАКУПІВЛІ.ПРО"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "НАУКОВИЙ ГІДРОФІЗИЧНИЙ ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ"

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продаж державного майна: морське судно "Верещагино"
  1. Морське судно "Верещагино". Технічні характеристики судна: - призначення та тип судна – вантажне; - ідентифікаційний номер IMO – 7733826; позивний сигнал – ЕОКЗ; - рік та місце побудови: 1978, м. Київ, завод «Ленінська кузня»; - головні розміри: довжина – 54,8 м; ширина – 9,95 м; висота – 5,0 м; - водотоннажність – 1220 т; - тип, кількість та потужність головних двигунів: ДВЗ 1 х 736 кВт. Судно знаходиться на плаву в акваторії ПрАТ «ІСРЗ» (м. Чорноморськ, с. Малодолинське, вул. Космонавтів, 59-Б). Судно у неморехідному стані. У 2017-2018 роках здійснювався капітальний ремонт судна, у т.ч. здійснено: - докування судна та проведення замірів остаточний товщин корпусу; - ремонт бортів та кормової кінцевої частини корпусу судна із заміною сталі; - ремонт набору судна (шпангоутів) у місцях їх примикання до головної палуби; - частковий ремонт із заміною сталі головної палуби (500-700 мм вздовж лівого борту); - ремонт дейдвудних (капролонових) підшипників; - ремонт лінії валу з виготовленням бронзової втулки та нанесенням епоксидної заливки; - ремонт гвинторульового комплексу із встановленням механізму виконання кроку та капролонових підшипників; - придбання змінно-запасних частин для ремонту дизель-генераторів (у тому числі придбання колінвалу для одного дизель-генератора); - монтаж колінвалів дизель-генераторів із заміною рамових підшипників, монтаж блоків циліндрів. Разом із тим, для завершення судноремонту необхідні: - закупівля змінно-запасних частин для ремонту головного двигуна та проведення його ремонту; - дефектація та ремонт систем прісної і забортної води, систем електропостачання, вентиляції та кондиціонування повітря, випробування механізмів, загальносуднових систем; - ремонт палуб, вантажопідйомних стріл та швартовно-якірного пристрою; - фарбування надводної частини судна; - ремонт житлових та службових приміщень, закупівля майна для забезпечення нормальної життєдіяльності екіпажу і пасажирів; - закупівля та встановлення аварійно-рятувального майна, чергової шлюпки, радіонавігаційного обладнання тощо відповідно до вимог Державного підприємства «Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України». Судно виключено з Державного суднового реєстру України (Свідоцтво про виключення судна з Державного суднового реєстру України №00007 від 04 червня 2018 року). Документи Державного підприємства «Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України» відсутні.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 4 066 500,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 406 650,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 23.10.2022 20:00:00

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЗАКУПІВЛІ.ПРО"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "НАУКОВИЙ ГІДРОФІЗИЧНИЙ ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.