ПРОТОКОЛ ПРО ПРОВЕДЕННЯ АУКЦІОНУ № BRE001-UA-20220629-51393


Інформація про авторизований електронний майданчик, через який було заведено лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “НАЦІОНАЛЬНА ЕЛЕКТРОННА БІРЖА”

Реєстраційний номер лота: 800274507

Замовник аукціону: Арбітражний керуючий Приватне акціонерне товариство "Путильський лісокомбінат"

Статус аукціону: Аукціон не відбувся

Назва лота (майно, запропоноване для продажу): Нежитлова будівля – ремонтна майстерня.Місцезнаходження : Чернівецька область, Вижницький район, с. Селятин , вул. Українська, буд. 38 Г.
  1. Нежитлова будівля – ремонтна майстерня. Загальна площа 733,70 кв. м. Місцезнаходження : Чернівецька область, Вижницький район, с. Селятин , вул. Українська, буд. 38 Г. Характеристика майна : розмір площі, план, кількість приміщень, призначення нежитлового приміщення, будівлі, споруди; матеріали стін, кількість поверхів будівлі, споруди, поверх, на якому розташоване приміщення, інформація про допоміжні, підсобні приміщення та споруди зазначені в технічному паспорті, копія якого додається. Інформація про встановленні обмеження відсутня. Будівля перебуває в оренді, яка буде припинена у 5-ти денний термін з дня проведення переможцем аукціону розрахунків за придбане майно. Будівлі розташовані на земельній ділянці, яка є власністю територіальної громади с. Селятин. Кадастровий номер земельної ділянки відсутній. Розмір земельної ділянки 1 га. Право власності на земельну ділянку до покупця не переходить.

Початкова ціна: 973 800,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 97 380,00 грн

Учасники аукціону: учасники відсутні.

Протокол аукціону сформовано: 14.07.2022 20:00:01