ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № LLE001-UA-20220623-12614


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "Українська Універсальна Біржа"

Номер лота: 43920702/1

Організатор аукціону: ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КОБЕЛЯЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продовження договору оренди частини приміщення нерухомого майна комунальної власності Кобеляцької міської ради (Кімната в приміщенні Кобеляцького ЦКД на 1 му поверсі) загальною площею 9,8 кв.м., яка знаходиться за адресою: вул.Касьяна, 26, м.Кобеляки, Полтавської обл., поштовий індекс:39200
  1. Об'єкт оренди знаходиться за адресою : вул.Касьяна, 26, м.Кобеляки, Полтавської обл., поштовий індекс:39200 Загальна площа 9,8 кв.м. Корисна площа 9,8 кв.м. Кімната в приміщенні Кобеляцького ЦКД на 1-му поверсі. Тип об'єкту: нежитлові приміщення. Вхід в приміщення загальний. Стіни, фундамент, перекриття в задовільному стані, фізичний знос відповідає терміну експлуатації будівлі. Технічний стан об'єкта задовільний, в наявності системи елктропостачання та теплопостачання. Об'єкт оренди не має окремих особових рахунків, відкритих постачальниками комунальних послуг. План та фотографічні зображення об'єкта додаються в окремому файлі в ЕТС. В податковій заставі не перебуває та під арештом не знаходиться.

Стартовий розмір орендної плати: 437,77 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 218,89 грн

Розмір гарантійного внеску для чинного орендаря: __________ грн

Розмір реєстраційного внеску: 650,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 23.06.2022 14:21:27

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "Українська Універсальна Біржа"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КОБЕЛЯЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.