ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № ALE001-UA-20220218-46972


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ШЕПЕТІВСЬКИЙ РЕМОНТНИЙ ЗАВОД"

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Кран мостовий електричний в/п 5 т.
  1. 1. В наслідок тривалої експлуатації основні вузли мають значне зношення та ушкодження, а саме: мостовий кран електричний в/п 5 т. (заводський номер 3949) має наявні ушкодження основних елементів металоконструкцій. 2. Після демонтажу мост крана розділений на дві частини та знаходиться на відкритій площадці. Комплексність та технічний стан основних вузлів та агрегатів: 1. Металоконструкції крана - Після демонтажу крана мост крана розділений на дві половини; наявні розриви вертикального листа балок моста крана в 4-х місцях кожної балки розміром 60мм х 200 мм.; Деформація вертикального листа кінцевої балки (прогин 60 мм); Корозія металевого листа площадок більше 20% (Непридатні до використання). 2. Кабіна керування - Корозія металевого обшивки більше 20 % (Непридатні до використання). 3. Канатно-блокова система: канат вантажний; барабан; блоки - Канат вантажний має корозію більше 40%; Спрацювання рівчака за профілем більше ніж 2 мм.; Наявність видимого відбитка профілю каната на рівчаку (Непридатні до використання). 4. Електрообладнання та прилади безпеки - В результаті корозії прийшли в неналежний стан метало рукави та кабельно-провідникове обладнання, та кінцеві вимикачі (Непридатні до використання). 5. Редуктори – 2 шт. потребують ремонту (Придатні до використання). 6. Двигуни - 3 шт. потребують ремонту (2 шт. - придатні до використання; 1 шт. - непридатний до використання). 7. Гальма ТКТГ-300-1 шт.; ТКТ-200-1 шт.; ТКТ-100-1 шт. - Спрацювання гальмівних колодок більше 50%. Потребують технічного обслуговування (Придатні до використання). 8. Гак № 14Б - Справний. Відсутній запобіжний пристрій (Придатний до використання). Завантаження та транспортування Майна здійснюється транспортом та засобами Покупця.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 156 856,80 грн, у тому числі ПДВ 26 142,80 грн

Розмір гарантійного внеску: 15 685,68 грн

Розмір реєстраційного внеску: 340,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 03.03.2022 20:00:06

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ШЕПЕТІВСЬКИЙ РЕМОНТНИЙ ЗАВОД"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.