ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № BSE001-UA-20211216-83819


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: Південна філія Державного підприємства Український державний центр радіочастот

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продаж «Металобрухт. Списаний компресор автомобільний» (2 шт.) з вагою металу 4 кг; «Металобрухт. Списана каністра метал.20л» з вагою металу 1 кг; «Металобрухт. Списаний замок навесний» (2 шт.) з вагою металу 0,2 кг; «Металобрухт. Списаний набір головок торцевих» з вагою металу 1,5 кг; «Металобрухт. Списаний насос ножний Start» (2 шт.) з вагою металу 4 кг; «Металобрухт. Списаний Бур 16-1000 з вагою металу 1,5 кг; «Металобрухт. Списаний Радиатор» з вагою металу 5 кг, «Металобрухт. Списана мікрохвильова піч» з вагою металу 12 кг; «Металобрухт. Списаний насос ножний» з вагою металу 2 кг; «Металобрухт. Списаний насос для підвищення тиску» з вагою металу 2 кг; «Металобрухт. Списана Голівка ГМ Ду50 РЗ» з вагою металу 0,5 кг; «Металобрухт. Списана металева решітка» з вагою металу 129 кг; «Металобрухт. Списаний контейнер» з вагою металу 3 кг; «Металобрухт. Списана мікрохвильова піч» з вагою металу 12 кг
  1. омпресори та насоси - не качає повітря, зношене кільце ущільнювача та камера стиснення; Каністра - наявний отвор в корпусі, протікає; Замок навесний - зламаний поворотний механізм, в отворі залишки зламаного ключа; Списаний набір головок торцевих- внаслідок тривалого використання ключі зламані; Списаний Бур - критичний знос карбід-вольфрамового наконечника бура; Списаний Радиатор - втрата герметичності технологічної порожнини з маслом Списана мікрохвильова піч (2шт.) - псування емалевого покриття внутрішньої камери печі, вихід з ладу магнетрона, дефект захисного ковпака магнетрона; Списаний насос ножний – зношені камера стиснення (циліндра) з впускним і випускним клапанами та кільце ущільнювача; Списаний насос для підвищення тиску – механічні несправності викликані зносом насосного агрегату; Списана Голівка ГМ Ду50 РЗ - з'єднувальний штуцер стовбура високого тиску не забезпечує змикання з рукавним штуцером; Списана металева решітка – механічний вплив, корозія; Списаний контейнер - проіржавіло днище

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 750,00 грн, у тому числі ПДВ 125,00 грн

Розмір гарантійного внеску: 22,50 грн

Розмір реєстраційного внеску: 17,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 23.12.2021 20:00:07

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: Південна філія Державного підприємства Український державний центр радіочастот



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.