ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20240417-98492


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"

Номер лота: 27

Організатор аукціону: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продається адмінбудівля загальною площею 149,1 кв.м, що розташована за адресою: Черкаська обл., Черкаський р., м. Кам’янка, вул. Миколаївська (вул. Січових Стрільців, вул. Кірова), буд. 13.
  1. Продається адмінбудівля загальною площею 149,1 кв.м, що розташована за адресою: Черкаська обл., Черкаський р., м. Кам’янка, вул. Миколаївська (вул. Січових Стрільців, вул. Кірова), буд. 13. Нежитлова одноповерхова будівля з дерева обкладена цеглою, потинькована та пофарбована, дах перекритий шифером. Вхідні двері до будівлі броньовані, міжкімнатні - дерев’яні. Вікна – дерев’яні з ґратами. Підлога оздоблена лінолеумом, у деяких приміщеннях підлога покрита дерев’яними дошками, пофарбована. В кабінетах стіни оздоблені шпалерами, в приміщення загального користування пофарбовані. Стеля пофарбована. Загальна площа 149,1 кв. м; основна площа 95,2 кв. м; допоміжна площа 53,9 кв. м. Висота приміщень – 3,5 м. Будівля облаштована санвузлом та приміщенням котельні з окремим входом. Будівля забезпечена електропостачанням, водопостачанням, водовідведенням, опаленням. Об’єкт знаходиться у задовільному стані, але дещо потребує ремонту. Будівля розташована на земельній ділянці, загальною площею 0,06 га, яка знаходиться в користуванні у власника будівлі. Під’їзд до будівлі асфальтований. Будівля розташована у кварталі житлової забудови. В пішій доступності установи громадського користування (міська влада близько 430 м, фінансові установи, житлові будинки, магазини тощо).

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 600 000,00 грн, у тому числі ПДВ 100 000,00 грн

Розмір гарантійного внеску: 30 000,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 510,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 01.05.2024 20:00:01

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.