ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № LLE001-UA-20240415-71276


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: __________

Організатор аукціону: Регіональне відділення Фонду державного майна України по місту Києву

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Оренда державного нерухомого майна – нежитлового приміщення 1-го поверху, Адміністративної будівлі та їдальні (літ. А), загальною площею 12,0 кв.м, за адресою м. Київ, вул. Володимира Сікевича, 28-А, що обліковується на балансі Концерну "Військторгсервіс". Ключ 51872.Строк оренди: 5 років, але не довше ніж до моменту переходу права власності на об’єкт оренди (єдиний майновий комплекс, до складу якого входить об’єкт оренди ) до переможця аукціону, проведеного відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна», крім того майна, що не підлягає приватизації.
  1. Оренда державного нерухомого майна – нежитлового приміщення 1-го поверху, Адміністративної будівлі та їдальні (літ. А), загальною площею 12,0 кв.м, за адресою м. Київ, вул. Володимира Сікевича, 28-А, що обліковується на балансі Концерну "Військторгсервіс". Ключ 51872.Майно може бути використане орендарем за будь-яким цільовим призначенням на розсуд орендаря. Потенційні орендарі можуть здійснити огляд потенційного об'єкта оренди в робочий час, звернувшись до представника балансоутримувача - Дмитра Калганова; тел.: +380953301944, електронна пошта:vts.doc@ukr.net.

Стартовий розмір орендної плати: 1 483,84 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 6 056,00 грн

Розмір гарантійного внеску для чинного орендаря: __________ грн

Розмір реєстраційного внеску: 710,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 01.05.2024 20:00:01

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: Регіональне відділення Фонду державного майна України по місту Києву



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.