ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № ALE001-UA-20240404-09966


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "Українська Універсальна Біржа"

Номер лота: 005

Організатор аукціону: СУМСЬКА МИТНИЦЯ

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Відчуження державного майна (транспортний засіб) ВАЗ 21061 державний реєстраційний номер ВМ4831СХ
  1. Транспортний засіб ВАЗ 21061, заводський номер ХТА210610Х4162736, 1999 року випуску, державний реєстраційний номер ВМ4831СХ. КТЗ знаходиться в робочому стані, в комплекті, але необхідно провести капітальний ремонт двигуна та коробки переміни передач (наявні сторонні шуми, підтікання мастила та підвищена димність), зчеплення, ремонт передньої підвіски, рульового керування, ступиць передніх та півосей задніх, ремонт гальмівної системи, ремонт генератора та стартера, ремонт паливної системи, ремонт системи охолодження, заміну шин (зношеність, старість резини), акумуляторна батарея відсутня (списана), кузов має корозійні пошкодження: лонжеронів, підлоги, порогів, панелей дверей та крил; наявні дефекти лакофарбового покриття всього кузова. КТЗ має нанесені спеціальні позначки, які на даний час не видалені.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 8 000,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 800,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 17,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 29.04.2024 20:00:05

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "Українська Універсальна Біржа"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: СУМСЬКА МИТНИЦЯ



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.