ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № BSD001-UA-20240401-64698


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: 5

Організатор аукціону: ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО АКЦІОНЕРНИЙ БАНК "УКРГАЗБАНК"

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): (Активи держбанків)Комплекс будівель та споруд загальною площею 6 516,70 кв. м. за адресою: Черкаська область, Черкаський район, смт. Ірдинь, вулиця Щорса (Гайдамацька), 1
  1. Комплекс будівель та споруд, до складу якого входять: - Цех - загальна площа – 5 520,7 кв.м, стіни та перегородкі - цегляні, фундамент та підлога – бетон. - Адміністративна будівля - загальна площа – 979,2 кв.м, стіни та перегородкі - цегляні, фундамент та підлога – бетон. - Прохідна - загальна площа - 16.8 кв.м, стіни та перегородкі - цегляні, фундамент та підлога – бетон. - Трансформаторна, резервуари, навіс, огорожа, басейн для збору води, з/д колії, замощення, вбиральня. - Загальна площа Комплексу будівель та споруд - 6 516,70 кв. м, - Черкаська область, Черкаський район, смт. Ірдинь, вулиця Щорса, 1 - 37 км від м. Черкаси; - не використовується; - скан-копія правовстановлюючого документу надається за вимогою потенційного учасника аукціону.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 8 108 639,29 грн, у тому числі ПДВ 1 351 439,88 грн

Розмір гарантійного внеску: 810 863,93 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 09.04.2024 16:35:31

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО АКЦІОНЕРНИЙ БАНК "УКРГАЗБАНК"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.