ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № SPD001-UA-20240326-74839


Найменування оператора електронного майданчика, через якого було заведено лот в ЕТС (опубліковано інформаційне повідомлення про приватизацію об’єкта приватизації): ТОВ "Українська Універсальна Біржа"

Орган приватизації/ організатор аукціону: РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО ПОЛТАВСЬКІЙ ТА СУМСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування лота: Нежитлове приміщення загальною площею 710 кв.м (другий поверх). Сумська область, м. Суми, вул. 1-ша Замостянська, 92.
  1. Об’єкт приватизації – нежитлове приміщення загальною площею 710 кв.м., яке у відповідності з даними технічного паспорту складається з двох основних нежитлових приміщень та трьох допоміжних. За результатами проведення технічного обстеження другого поверху нежитлової будівлі, проведеного ФОП Косиком В.М. 13.11.2017 встановлено, що нежитловий 2-ий поверх надбудований в 2009 році. Вхід на другий поверх влаштовано по відкритих металевих сходах. Зовнішні стіни 2-го поверху виконані з газосилікатних блоків товщиною 200 мм, зовні утеплені пінополістирольними плитами товщиною 100 мм, опоряджені броньованою штукатуркою та пофарбовані водоемульсійною фарбою; перекриття – дерев'яні ферми прогоном 12 м; покрівля – металочерепиця по дерев'яній обрешітці, обладнана організованим зовнішнім водостоком системи "Ранілла"; прорізи заповнені пластиковими вікнами та дверима. Всередині стіни опоряджені гіпсокартонними листами. В приміщенні виконані оздоблювальні роботи. Підлога виконана з керамічної плитки. Підвісна стеля "Арнстронг", утеплена мінераловатними плитами товщиною 100 мм. Інженерні мережі (електроосвітлення, холодне водопостачання, міська (центральна) каналізація, вентиляція та засоби зв'язку) підведені до 1-го поверху об'єкта нерухомого майна. За висновком обстеження встановлено, що у зв'язку з порушенням норм ДБН, технічний стан приміщення площею 325,17 кв.м визнано в цілому, як аварійний. Використання приміщень є небезпечним, підлягають розбиранню конструкції даху та стін другого поверху. На решті приміщення 2-го поверху площею 384,83 кв.м відсутні конструктивні елементи стін та перекриття, закладено двері. Конструктивні елементи міжповерхового перекриття та підлоги закриті дахом - металочерепиця по дерев'яній обрешітці. Земельна ділянка під об’єктом приватизації окремо не виділена. Станом на 01.02.2023 об'єкт приватизації в оренді не перебуває.

Стартова ціна лота: 2 991 022,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 27.03.2024 10:14:15