ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № BSD001-UA-20240326-63579


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій об’єкта комунальної власності – будинку садибного типу з господарськими будівлями та спорудами за адресою: вул. Глібова, 22 м. Сміла, Черкаський район, Черкаська область
  1. Об’єкт відчуження – житловий будинок з прибудовою, загальною площею 46,7 кв.м., житловою площею 19,9 кв.м. та господарськими спорудами: літня кухня (літ. Б1), прибудова (літ. Б2), сарай (літ. В1), погріб (літ. п/д), огорожа № 1, криниця № 2. Матеріал стін будинку - обапол та глина. Опалення груба/плита. Водопостачання відсутнє. Каналізація відсутня. Електроосвітлення відсутнє. Газопостачання відсутнє. Висота стелі 2,67. Підлоги дерев’яні пофарбовані. Стіни побілка, шпалери. Стеля побілка. Вікна дерев’яні, пофарбовані масляною фарбою. Двері вхідні та міжкімнатні дерев’яні. Рік побудови 1970. Відстань до зупинок громадського транспорту 10 хвилин. Загальний фізичний стан будинку незадовільний. Опорядження кімнат знаходиться в незадовільному стані та потребує проведення капітального ремонту.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 263 200,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 26 320,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 510,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 09.04.2024 16:30:31

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.