ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № ALE001-UA-20240322-25021


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: Фонд державного майна України

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): аукціон з продажу нерухомого майна, що обліковується на балансі державного підприємства «Управління справами Фонду державного майна України»
  1. Чотирьохкімнатна квартира є «вторинним» житлом, розташована на 3-му поверсі 8-ми поверхового будинку із закритою територією у Приморському районі м. Одеси, загальною площею 175,5 м.кв., з яких житлова складає 115 м.кв, кухні 5,4 м.кв, вбиральні 6,5 м.кв, коридорів 5,6 і 10,0 м.кв, санвузла 5,1 м.кв, балконів 27,9 м.кв, висота стелі 3 м. Перепланування не здійснювалося, вікна металопластикові, міжкімнатні двері дерев’яні, вхідні двері металеві. Внутрішньомайданчикові інженерні комунікації задовільно забезпечують водою, каналізацією, теплопостачанням з міських мереж. Потенціал дворових мереж добрий, якість стану дозволяє вважати їх можливими для експлуатації впродовж значного терміну часу. У радіусі пішохідної зони є підприємства торгівлі та комунально-побутового призначення. В зоні пішохідної доступності від будинку розташовані зупинки громадського транспорту, наявні заасфальтовані пішохідні та автомобільні доріжки, тротуари, місця для парковки автотранспорту. Технічний стан приміщень – добрий.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 7 523 300,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 752 330,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 16.04.2024 20:00:01

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: Фонд державного майна України



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.