ПРОТОКОЛ ПРО ПРОВЕДЕННЯ АУКЦІОНУ № BRE001-UA-20240321-29842


Інформація про авторизований електронний майданчик, через який було заведено лот в ЕТС: ТОВАРНА БІРЖА "КАТЕРИНОСЛАВСЬКА"

Реєстраційний номер лота: 39401790_1

Замовник аукціону: Арбітражний керуючий Оніщенко Костянтин Сергійович

Статус аукціону: Аукціон не відбувся

Назва лота (майно, запропоноване для продажу): Аукціон з продажу майна боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа Оіл Україна» (ідентифікаційний код юридичної особи 39401790) у справі про банкрутство № 904/2922/18, яке є предметом забезпечення вимог Приватного акціонерного товариства "Фінансова компанія "Апекс"
  1. Будівлі та споруди автозаправочної станції, розташовані за адресою: Кіровоградська область, Олександрівський район, с/рада Войнівська, автодорога Знам`янка-Луганськ-Ізварине, 33 КМ + 800 м, та складаються з: літ. А - автозаправочна станція загальною площею 20,7 кв. м; літ. Б ємкості для бензину; літ. В, В' ємкості для газу; І замощення. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  2. Автозаправочний комплекс №3, що розташований за адресою: Дніпропетровська область, Новомосковський район, с. Орлівщина, вул. Шосейна, будинок 1, та складаються з: літ. А-АЗС кафе літ. А АЗС-кафе загальною площею 45,8 кв. м; літ. Б шиномонтажна; літ. В навіс; літ. Г вбиральня; літ. Д навіс; літ. Е навіс; літ. № 2 огорожа; літ. № 3 зливна яма; літ. № 4 ємкість; літ. № 5 ємкість; літ. № 6 ємкість; літ. № 7 ємкість; літ. № 8 ємкість; літ. І замощення. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  3. Комплекс, що розташований за адресою: Кіровоградська область, Маловисківський район, с. Олександрівка, вулиця Садова, будинок 1 (один), та складається з: літ. А будівля оператора загальною площею 115,11 кв. м; літ. Б убиральні; літ. В бак № 2 ємк. 25 100; літ. Г бак № 1 ємк. 22508; літ. Д бак № 3 ємк. 24950; літ. Е бак № 4 ємк. 72150; літ. Ж - бак № 5 ємк. 35200; літ. З бензоколонки; літ. И бензоколонки; літ. К - бензоколонки; літ. Н навіс; літ. № - огорожі; літ. № - огорожі; замощення t. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  4. Будівлі автозаправочної станції, що розташовані за адресою: Кіровоградська область, м. Олександрія, вулиця Героїв Сталінграда, будинок 29а та складається з: літ. А автозаправочна станція загальною площею 34,1 кв. м; літ. Б навіс; літ. в водопровід; літ. к каналізація; літ. а-а2 ємності для бензину; літ. І замощення. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці за кадастровим номером 3510300000:11:502:0002 площею 0,0274 га, цільове призначення: обслуговування будівлі автозаправочної станції. Земельна ділянка належить на праві власності ТОВ «Альфа Оіл». Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  5. Земельна ділянка площею 0,0274 гектара, кадастровий номер: 3510300000:11:502:0002, що розташована за адресою: Кіровоградська область, місто Олександрія, вулиця Героїв Сталінграду, 29 а; Земельна ділянка належить на праві приватної власності ТОВ «Альфа Оіл». Цільове призначення – обслуговування будівлі автозаправочної станції. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Обмеження щодо використання земельної ділянки: використання за цільовим призначенням. Наявність на земельній ділянці комунікацій: наявні комунікації для обслуговування будівель та споруд розташованих на земельній ділянці. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  6. Комплекс, що розташований за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, с. Мар`ївка, вулиця Радянська, будинок 2-А (два а) та складається з: літ. А - будівля операторської загальною площею 61,8 кв. м; літ. Б1 вбиральня; літ. В навіс; літ. Г пожежний щит; літ. 1 2 3 4 ємкості. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  7. Будівлі автозаправочної станції, що розташовані за адресою: Кіровоградська область, м. Олександрія, вулиця Знам`янська, будинок 83 а (вісімдесят три а) складається з: літ. А автозаправочна станція загальною площею 124,3 кв. м; літ. Б вбиральня; літ. В - ємкості для бензину; літ. Г навіс; літ. в водопровід; літ. к - каналізація; літ. І замощення. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Відомості щодо складу об’єкту нерухомого майна, кількості поверхів, кількості приміщень та їх площі, призначення приміщень, матеріалу стін та планів відсутні в зв’язку з втратою технічного паспорту. Нерухоме майно розташовано на земельних ділянках за кадастровими номерами 3510300000:06:273:0001 площею 0,117 га та 3510300000:06:285:0001 площею 0,0129 га. Цільове призначення земельних ділянок: обслуговування будівлі автозаправочної станції. Земельна ділянка належить на праві власності ТОВ «Альфа Оіл». Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  8. Земельна ділянка загальною площею 0,117 га, кадастровий номер: 3510300000:06:273:0001, що розташована за адресою: Кіровоградська область, місто Олександрія, вулиця Знам`янська, будинок 83 а (вісімдесят три "а"). Земельна ділянка належить на праві приватної власності ТОВ «Альфа Оіл». Цільове призначення – обслуговування будівлі автозаправочної станції. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Обмеження щодо використання земельної ділянки: використання за цільовим призначенням. Наявність на земельній ділянці комунікацій: наявні комунікації для обслуговування будівель та споруд розташованих на земельній ділянці. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  9. Земельна ділянка загальною площею 0,0129 га, кадастровий номер: 3510300000:06:285:0001, що розташована за адресою: Кіровоградська область, місто Олександрія, вулиця Знам`янська, земельна ділянка 83 а (вісімдесят три "а"). Земельна ділянка належить на праві приватної власності ТОВ «Альфа Оіл». Цільове призначення – обслуговування будівлі автозаправочної станції. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Обмеження щодо використання земельної ділянки: використання за цільовим призначенням. Наявність на земельній ділянці комунікацій: наявні комунікації для обслуговування будівель та споруд розташованих на земельній ділянці. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  10. Комплекс, що розташований за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, смт Компаніївка, вулиця Кірова, будинок 33 та складається з: літ. А - будинок оператора загальною площею 48,8 кв. м; літ. Б пожежне водоймище; блок пункти літ. В, Д, Е, літ. Г вбиральня; літ. І замощення; літ. 1 2 3 автомобільний газозаправний модуль ММС (5+5). Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  11. Автозаправна станція, що розташована за адресою: Кіровоградська область, Кіровоградський район, с. Велика Северинка, вулиця Степова, будинок 22 (двадцять два) та складається з: літ. А операторська загальною площею 24,1 кв.м.; літ. Г убиральні; літ. Д навіс; І 1,11 - вимощення; "№" огорожі. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  12. Автозаправочна станція загальною площею 37,4 кв. м з комплексом готелю та кафетерію загальною площею 73,6 кв. м, що розташована за адресою Кіровоградська область, Олександріївський район, с. Першотравневе, вулиця Першотравнева, будинок 15-а та складається з: літ. А кафе-готель загальною площею 73,68 кв. м. літ. Б автозаправочна станція загальною площею 37,4 кв. м; літ. В вбиральні; літ. І мощення (асфальт); літ. № - огорожі (сітка металева); літ. "ВІ" ємкості (металеві) для бензину. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Відомості щодо складу об’єкту нерухомого майна, кількості поверхів, кількості приміщень та їх площі, призначення приміщень, матеріалу стін та планів відсутні в зв’язку з втратою технічного паспорту. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності за кадастровим номером 3520386800:02:000:9064 площею 0.7831 га, цільове призначення: для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, обслуговування автозаправної станції з комплексом готелю та кафетерію. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  13. Комплекс з надвірними будівлями та спорудами, що розташований за адресою: Кіровоградська область, м. Кропивницький (Кіровоград), вулиця Аджамська, будинок 13-а та складається з: А АЗС-кафе-магазин загальною площею 118,9 кв. м; літ. Б навіс; В вбиральні; 1 2 3 4 ємкості для ГЗМ. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  14. Нежитлова будівля, та споруди автозаправочної станції, обладнання та пульти керування, що розташовані за адресою, Дніпропетровська область, Царичанський район, с. Могилів, АЗС на 61 км автотраси Дніпропетровськ - Полтава, та складаються з: А-1 будівля АЗС загальною площею 32,6 кв. м; Б-1 навіс; 1 2 3 4 заправочні колонки; 5 6 паливні резервуари; 7 8 9 паливні резервуари, 10 11 газові модулі; 12 свердловина зі станцією; 13 14 15 16 комунікаційні колодязі; І, II мостіння. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  15. Цілий комплекс будівель АЗС на 150 автозаправок на добу, що розташований за адресою: Кіровоградська область, Кіровоградський район, с/рада Обознівська, АЗС, автодорога М-12 Львів-Кіровоград-Знам`янка 686 км.+ 900 м., та складається з: літ. А операторська готель загальною площею 25,8 кв. м; літ. Б навіс; І-ІV підземні резервуари; аз колонка ++. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  16. Автозаправочна станція з надвірними будівлями та спорудами, що розташована за адресою: Кіровоградська область, м. Олександрія, Кременчуцьке шосе, будинок 7а, та складається з: літ. А автозаправочна станція загальною площею 15,5 кв. м, літ. І мощення (асфальт); № 1, 2 огорожі (залізобетонна плита). Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  17. Автозаправна станція, що розташована за адресою: Кіровоградська область, Кіровоградський район с,Бережинка, вулиця Аджамська, будинок 1 та складається з: А операторська загальною площею 25,1 кв. м; літ. В навіс; автозаправні колонки ++++; І вимощення. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  18. Будівля автозаправочної станції загальною площею 55,8 кв. м, що розташована за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, Набережна лейтенанта Дніпрова, будинок 42-А. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності за кадастровим номером 5310436500:12:004:0509 площею 0.2688 га, цільове призначення: для експлуатації і обслуговування стаціонарної автозаправочної. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  19. Автомобільний газозаправочний пункт, що розташований за адресою: Кіровоградська область, м. Олександрія, Кременчуцьке шосе, будинок 1, та складається з: літ. А автозаправочна станція загальною площею 24,9 кв. м, Б вбиральня; І замощення. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» Ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.
  20. Будівля автозаправочної станції загальною площею 22,5 кв. м, що розташована за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, Набережна лейтенанта Дніпрова, будинок 91. Відомості про право власності на нерухоме майно зазначені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Детальна характеристика та склад об’єктів нерухомого майна, поверх, кількість поверхів, плани, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці комунальної власності за кадастровим номером 5310436500:14:002:0213 площею 0.113 га, цільове призначення: для експлуатації і обслуговування стаціонарної автозаправочної станції. Право власності (користування) на земельну ділянку за ТОВ «Альфа Оіл Україна» не зареєстровано. Порядок переходу права власності (користування) на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Інформація про наявні обтяження (обмеження) та права третіх осіб по лоту №39401790_1: є предметом забезпечення кредиторських вимог Приватного акціонерного товариства «Фінансова компанія «АПЕКС» ідентифікаційний номер 36482677, всі наявні обтяження та обмеження майна, права третіх осіб наведені в інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яка наведена в Документації аукціону. Інформація про орендарів та інших користувачів приміщення: у ліквідатора відсутня інформації, щодо укладених договорів оренди нерухомого майна.

Початкова ціна: 42 407 420,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 4 240 742,00 грн

Учасники аукціону: учасники відсутні.

Протокол аукціону сформовано: 10.04.2024 20:00:01