ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20240311-61112


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"

Номер лота: 35

Організатор аукціону: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продається частина адміністративної будівлі загальною площею 487,1 кв. м, що розташована за адресою: Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. 1-а Інгульська, 1а.
  1. Продається частина адміністративної будівлі загальною площею 487,1 кв. м, що розташована за адресою: Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. 1-а Інгульська, 1а. Приміщення, що продається, загальною площею 487,1 кв.м, розташовано на третьому поверсі чотириповерхової нежитлової будівлі. Будівля з цегли. Дах перекритий руберойдом. Перекриття – залізобетонні плити. Вхідні двері до будівлі металеві. Міжкімнатні двері частково дерев’яні, частково відсутні. Вікна – дерев’яні. В приміщеннях бетонна підлога, в санвузлах плитка. Стіни потиньковані під чистове оздоблення у санвузлах плитка. Стеля без оздоблення. Будівля забезпечена водопостачанням, водовідведенням, електропостачанням, підведено газ. Стан незадовільний, потребує ремонту. Рік побудови 1990. Середня внутрішня висота 3,15 м. Під’їзд до будівлі асфальтований. Будівлі розташовані на фасаді вулиці. Поруч розташовані приватні житлові будинки та виробничі будівлі.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 750 000,00 грн, у тому числі ПДВ 125 000,00 грн

Розмір гарантійного внеску: 37 500,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 510,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 25.03.2024 20:00:03

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.