ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № SPD001-UA-20240303-99430


Найменування оператора електронного майданчика, через якого було заведено лот в ЕТС (опубліковано інформаційне повідомлення про приватизацію об’єкта приватизації): ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"

Орган приватизації/ організатор аукціону: РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО РІВНЕНСЬКІЙ ТА ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування лота: Об'єкт незавершеного будівництва - школа на 640 уч. місць Херсонський будівельний майданчик, за адресою: Житомирська область, Житомирський район, смт Брусилів, вул.Грушевського,21.
  1. Об'єкт незавершеного будівництва - школа на 640 уч. місць Херсонський будівельний майданчик, площею забудови 3858 кв.м, розташований на околиці селища Брусилів. У наявності залишки фундаменту. Рівень будівельної готовності об'єкта 2%. Балансоутримувач - Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації. Об'єкт не охороняється, не огоргоджений, територія заросла деревами та кущами. Комунікації відсутні, земельна ділянка окремо не відведена.

Стартова ціна лота: 331 173,79 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 06.03.2024 13:08:44