ПРОТОКОЛ ПРО ПРОВЕДЕННЯ АУКЦІОНУ № BRE001-UA-20240222-03114


Інформація про авторизований електронний майданчик, через який було заведено лот в ЕТС: ТОВАРНА БІРЖА "КАТЕРИНОСЛАВСЬКА"

Реєстраційний номер лота: 2736107491_2

Замовник аукціону: Арбітражний керуючий Юрченко Ольга Миколаївна

Статус аукціону: Аукціон не відбувся

Назва лота (майно, запропоноване для продажу): Перщий повторний аукціон з продажу майна боржника фізичної особи Бай Ярослава Віталійовича (РНОКПП 2736107491) у справі про банкрутство № 921/24/21
  1. Житловий будинок з надвірними будівлями загальною площею 120,4 кв.м, житлова площа 57,7 кв.м. Місцезнаходження: Тернопільська обл., м. Кременець, вулиця Плитниця ІІ, будинок 31 Нерухоме майно належить Бай Ярославу Віталійовичу на праві власності, відомості про право власності наведені в Документації аукціону. Склад, характеристика, інформація про допоміжні, підсобні приміщення та споруди, кількість поверхів, план нерухомого майна та земельної ділянки, загальна площа, кількість приміщень їх площа, призначення приміщень, матеріал стін наведені в Документації аукціону. Нерухоме майно розташовано на земельній ділянці, яка належить до комунальної власності, кадастровий номер та площа не визначені. Право власності або користування за Бай Ярославом Віталійовичем не оформлено. Порядок переходу права користування на земельну ділянку до покупця визначається відповідними нормами діючого законодавства України. Відомості про обтяження та обмеження майна, права третіх осіб: відомості наведені в Інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо суб’єкта. Інформація про наявність інших зареєстрованих, крім боржника, мешканців (зокрема дітей), орендарів та інших користувачів приміщення: відсутні зареєстровані особи, інформація щодо укладених договорів оренди нерухомого майна у ліквідатора відсутня.

Початкова ціна: 1 081 600,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 108 160,00 грн

Учасники аукціону: учасники відсутні.

Протокол аукціону сформовано: 03.03.2024 20:00:03