ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20240221-85730


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"

Номер лота: 9

Організатор аукціону: ФОП ФАЩЕВСЬКИЙ ЮРІЙ ДМИТРОВИЧ

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Підлогове каучукове покриття Noraplan-Німеччина
  1. Підлогове екологічно чисте каучукове покриття світового лідера «NORA SYSTEMS GMBH» у плитці 610х610х2мм. Колір коричневий мармур, Крім екологічності відрізняється від інших типів покриттів практичністю. 1. У порівнянні з керамікою має меншу вагу, що значно зменшує навантаження на міжповерхові перекриття. 2. Можливість укладання у будь-яких типах приміщення з мінімальними відходами. 3. Висока ремонтноспособность. Ви звертали увагу, що практично скрізь у приміщеннях з керамічною плиткою для підлоги є проблеми (сколи, розтріскування, відшарування). У випадку каучукового покриття проблема вирішується протягом 10 хвилин. У результаті Ви отримуєте дуже якісне покриття для дому, дитячих садків, шкіл, лікарень, офісів за якістю вище за вінілові покриття, за ціною середнього лінолеуму. У вінілового покриття та лінолеуму зверху захисний шар + підкладка на основі ПХВ, Каучукове покриття однорідне з дуже високим ступенем захисту до стирання та механічним, хімічним ушкодженням. Не містить небезпечних для людини хімічних сполук. Покриття укладається на дисперсійний клей типу Thomsit К 188 Е, Forbo 522 або інші на стяжку, осб,дсп.кафель- після нанесення шару, що вирівнює його.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 52 500,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 2 625,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 340,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 22.02.2024 07:47:23

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ФОП ФАЩЕВСЬКИЙ ЮРІЙ ДМИТРОВИЧ



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.