ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20240221-89061


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: ФОП ФАЩЕВСЬКИЙ ЮРІЙ ДМИТРОВИЧ

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Рідкі добрива Agritech Powerfol Asco SC (Туреччина)
  1. Висококонцентрована суспензія; ✓ Містить 20% екстракту Ascophyllum nodosum. ✓ Близько 90% присутніх сьогодні на ринку Європи біостимуляторів з витяжок бурих водоростей виробляються з водорості Ascophyllum Nodosum. ✓ Природа швидкого зростання водоростей A. nodosum робить їх відмінним джерелом фітогормонів. ✓ Водорості ростуть в екстремальних умовах навколишнього середовища: у воді вони проводять лише кілька місяців на рік, а весь інший час водорості знаходяться на поверхні, піддаючись впливу сонця і інших чинників. ✓ екстракт водоростей Asco є найкращим стимулятором поділу клітин, активує коренеутоврення і ростові процеси рослин; ✓ підвущує стресостійкість та імунітет рослин; ✓ наявність біологічно-активних компонентів та мікроелеменітв; ✓ збільшує врожайність та покращує якість продуктції; ✓ підвищує стійкість до фізіологічних та біологічних стресів ✓ ауксини - регулюють процеси ділення і розтягнення клітин, стимулюють розвиток кореневої системи; ✓ гібереліни- активатори «початкових» процесів в рослинах: проростання зерна, вихід в трубку, формування зерен, впливають на розтягнення клітин; сприяють наростанню і розвитку вегетативної маси рослин; ✓ бетаїн - стимулює синтез хлорофілу, підсилює здатність кореневої системи поглинати воду, підвищує стійкість рослин до низьких і високих температур, зменшує осмотичний тиск всередині клітин; ✓ цитокінін - впливає на поділ клітин, сприяє до пробудження бічних пагонів, затримує старіння, перешкоджає руйнуванню хлорофілу, стимулює синтез білку.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 650 000,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 32 500,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 510,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 29.02.2024 20:00:03

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ФОП ФАЩЕВСЬКИЙ ЮРІЙ ДМИТРОВИЧ



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.