ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № ALE001-UA-20240220-58317


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР МВС В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Програмно-апаратний комплекс У складі: Диск CD-R 700 MB Verbatim Штатив Giottos GT-400 Пристрій для зчитування підпису Wacom STU-300 Цифрова дзеркальна фотокамера Canon EOS1100D в комплекті з об’єктивом 18-55IS II Цифровий принтер СР 500 Toppan
  1. Програмно-апаратний комплекс У складі: Диск CD-R 700 MB Verbatim Штатив Giottos GT-400 Пристрій для зчитування підпису Wacom STU-300 Цифрова дзеркальна фотокамера Canon EOS1100D в комплекті з об’єктивом 18-55IS II Цифровий принтер СР 500 Toppan. Програмно – апаратний комплекс застосовувався для виготовлення бланків національного посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та інших документів, що потребують використанням спеціальних елементів захисту. Вказаний програмно-апаратний комплекс знаходиться в неробочому стані. Відповідно до актів технічної експертизи виявлені наступні поломки: - несправний блок електронного управління та блок живлення цифрового принтера; - вихід з ладу кнопок керування меню, модуль вспишки, процесор обробки зображень, дисплей цифрової дзеркальної фотокамери; - несправний блок електронного управління та блок живлення пристрою для зчитування підпису; - деформація робочої поверхні, ушкодження елементів посилення, пошкодження кріплення штативу. За результатами проведеної роботи стосовно встановлення причин несправності комплекту обладнання Програмно-апаратний комплекс У складі: Диск CD-R 700 MB Verbatim Штатив Giottos GT-400 Пристрій для зчитування підпису Wacom STU-300 Цифрова дзеркальна фотокамера Canon EOS1100D в комплекті з об’єктивом 18-55IS II Цифровий принтер СР 500 Toppan, згідно акту експертизи технічного стану № 11 від 27 липня 2020 року, виданий товариством з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ "ТОППТЕК"", вищевказане обладнання не може бути використане у подальшій експлуатації та потребує ремонту вартість якого складає 107 865,49 грн. (сто сім тисяч вісімсот шістдесят п’ять гривень 49 копійок), що майже у півтора рази перевищує вартість самого обладнання. Під час проведеної діагностики, зважаючи на термін використання/вироблений ресурс обладнання, подальша його експлуатація після проведення ремонту, не виключатиме можливого виходу з ладу (поломок) інших вузлів/деталей. За результатами експертизи обладнання являється непридатним до експлуатації.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 75 718,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 7 571,80 грн

Розмір реєстраційного внеску: 340,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 10.03.2024 20:00:02

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР МВС В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.