ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № SPE001-UA-20240128-38884


Найменування оператора електронного майданчика, через якого було заведено лот в ЕТС (опубліковано інформаційне повідомлення про приватизацію об’єкта приватизації): ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"

Орган приватизації/ організатор аукціону: РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО РІВНЕНСЬКІЙ ТА ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування лота: Об'єкт незавершеного будівництва - дитячий садок на 140 місць у с.Хомутець, за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с.Хомутець, вул.Шкільна, 22-А.
  1. Об’єкт приватизації - об’єкт незавершеного будівництва - дитячий садок на 140 місць у с. Хомутець (двоповерхова цегляна будівля з підвалом, фундамент - бетонні блоки, перекриття - збірні з/б плити, покрівля - азбестні листи, сходи - з/б марші; інженерні комунікації не підведені). Рівень будівельної готовності 46%. Об’єкт незавершеного будівництва розташований на околиці населеного пункту. Об’єкт не огороджений та не охороняється. Земельна ділянка під об’єктом окремо не відведена. Балансоутримувач - Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації.

Стартова ціна лота: 568 032,22 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 18.02.2024 20:00:02