ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20231221-36854


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"

Номер лота: 9

Організатор аукціону: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продається окрема адміністративна будівля загальною площею 101,7 кв. м, що розташована за адресою: Одеська обл., Роздільнянський р. (Великомихайлівський р.), смт Велика Михайлівка, вул. Соборна (колишня вул. К. Маркса), буд. 19.
  1. Нежитлова будівля, одноповерхова, окремо розташована, загальною площею 101,7 кв. м. Будівля з каменю черепашник, потинькована та пофарбована. Дах перекритий шифером. Вхідні двері до будівлі дерев’яні пофарбовані. Міжкімнатні двері дерев’яні пофарбовані. Вікна – дерев’яні рами з подвійним заскленням з ґратами. В приміщенні: підлога – дерев’яна дошка, стіни – тинькування та фарба, стеля - тинькування та фарба. По периметру будівлі встановлений бетонний паркан з металевою хвірткою та воротами. Загальна площа – 101,7 кв. м, корисна площа – 74,2 кв. м, допоміжна площа – 27,5 кв. м. Рік побудови – 1961 р. Будівля не обладнана санвузлом. До будинку підведено електропостачання. Будівля дещо потребує ремонтних робіт, але загалом знаходиться у робочому стані. Під’їзд до будівлі асфальтований. Будинок розташований в середині кварталу житлової забудови, але фактично в центральній частині населеного пункту. В пішій доступності установи соціального та громадського користування (міська адміністрація близько 500 м, центральний універмаг – 150 м., краєзнавчий музей – 200 м., центральний парк – 220 м., відділення банків, кафе, магазини тощо).

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 199 000,00 грн, у тому числі ПДВ 33 166,67 грн

Розмір гарантійного внеску: 9 950,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 340,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 04.01.2024 20:00:02

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.