ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № LLD001-UA-20231220-79404


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"

Номер лота: 23

Організатор аукціону: ОЛЕВСЬКА МІСЬКА РАДА

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій на передачу в оренду об’єкта нерухомого майна, що належить до комунальної власності Олевської міської територіальної громади: Нежитлової будівлі літ.А, загальною площею 321,5 м2, за адресою: вул. Шевченка, 7-Г, с. Жубровичі, Коростенського району, Житомирської області, поштовий індекс 11042, що обліковується на балансі Олевської міської ради.
  1. Нежитлова будівля літ.А, загальною площею 321,5 кв.м., знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 7-Г, с. Жубровичі, Коростенського району, Житомирської області, поштовий індекс 11042. Фундамент бетон, стіни цегла, перегородка цегла, перекриття з/б плити, покрівля – азбофанера, підлога плитка, дошка. Технічний стан: потребує ремонту. Наявне: електропостачання, потужність електромережі – 3,0 кВт. Об’єкт оренди має окремий особових рахунок на електропостачання, відкритий постачальником комунальних послуг.

Стартовий розмір орендної плати: 1 399,44 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 43 145,30 грн

Розмір гарантійного внеску для чинного орендаря: __________ грн

Розмір реєстраційного внеску: 670,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 29.12.2023 16:25:30

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ОЛЕВСЬКА МІСЬКА РАДА



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.