ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20231212-35991


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "Українська Універсальна Біржа"

Номер лота: 650

Організатор аукціону: ТОВ "ГрандБуд-Інвест"

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продається частина території колишнього паливного складу, в Черкаській області м. Ватутіне, розташований вздовж проїжджої частини
  1. Продається частина території колишнього паливного складу, в Черкаській області м. Ватутіне, розташований вздовж проїжджої частини. А саме приміщення адмінбудівлі разом з приміщенням котельні. Загальна площа 179 м2, стіни цегляні та обкладені плиткою, будівля потребує ремонту та відновлення. А також приміщення гаражів. Територія асфальтована, огорожена по периметру, можливий окремий заїзд. В одному з гаражів є оглядова яма. Ідеальний варіатн, якщо Ви шукаєте приміщення та територію під: - СТО - Відстій різної техніки, в тому числі й спецтехніки. - Автомийку - Промислову діяльність або під виробництво Прямий власник, усі документи на руках Продаж можливий окремими частками або всім комплексом Вартість 1200 000 грн (територія знаходиться у комунальній власності) Приміщення гаражів 850 000 грн Приміщення адмін та котельні 450 000 грн

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 1 200 000,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 24 000,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 25.12.2023 20:00:03

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "Українська Універсальна Біржа"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ТОВ "ГрандБуд-Інвест"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.