ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20231212-07742


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"

Номер лота: 20

Організатор аукціону: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продається об’єкт нерухомості (за документами чотирикімнатна квартира), загальною площею 109,3 кв.м, що розташована за адресою: Одеська обл., Подільський р. (Окнянський р.), смт Окни (колишнє Красні Окни), пров. Базарний, буд. 2.
  1. Продається об’єкт нерухомості (за документами чотирикімнатна квартира), загальною площею 109,3 кв.м, що розташована за адресою: Одеська обл., Подільський р. (Окнянський р.), смт Окни (колишнє Красні Окни), пров. Базарний, буд. 2. Квартира розташована фактично на другому поверсі двоповерхової будівлі (під нею повноцінний цоколь - фактично перший поверх), вхід до квартири окремий безпосередньо з вулиці. Будівля з каміння ракушняку, зовні потинькована та пофарбована, дах перекритий шифером. Вхідні двері до будівлі дерев’яні пофарбовані. Міжкімнатні двері дерев’яні пофарбовані. Вікна – дерев’яні рами з подвійним заскленням з ґратами. Підлога дерев’яна та оздоблена лінолеумом. Стіни потиньковані та пофарбовані або побілені. Стеля пофарбована. Відповідно до технічної документації кімнати у квартирі прохідні, суміжні, але з можливістю зробити окремими. Загальна площа об'єкта – 109,3 кв.м: житлова площа – 93,8 кв.м, підсобна – 15,5 кв.м. Висота стелі – 3,2 м. Квартира забезпечена електропостачанням, опалення – пічне. Санвузол у квартирі відсутній. Загальний технічний стан загалом задовільний, але дещо потребує ремонту. Під’їзд до будівлі асфальтований. Будівля розташована в центральній частині населеного пункту на фасаді центральної, прохідної вулиці. В пішій доступності установи соціального та громадського користування (селищна рада близько 400 м, центральний ринок, відділення банку, магазини, аптеки, житлові будинки тощо).

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 250 000,00 грн, у тому числі ПДВ 41 666,67 грн

Розмір гарантійного внеску: 12 500,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 510,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 13.12.2023 14:05:38

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.