ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20231212-20679


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"

Номер лота: 30

Організатор аукціону: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продається квартира, загальною площею 67,6 кв.м, що розташована за адресою: Сумська обл., м. Конотоп, вул. Лазаревського, буд. 10, кв. 1.
  1. Продається квартира, загальною площею 67,6 кв.м, що розташована за адресою: Сумська обл., м. Конотоп, вул. Лазаревського, буд. 10, кв. 1. Квартира це фактично вбудоване приміщення загальною площею 67,6 кв.м розташоване на першому поверсі триповерхової цегляної житлової будівлі. Дах будівлі перекритий шифером. Квартира фактично використовується як нежитлове приміщення (офіс). Квартира має окремий вхід з вулиці (з торця будівлі) з навісом над входом від непогоди та можливості розміщення вивіски. Вхід добре проглядається з фасаду вулиці. Вхідні двері до тамбура приміщення дерев’яні, двері в основне приміщення металеві. Міжкімнатні двері дерев’яні пофарбовані. Вікна металопластикові та дерев’яні. Підлога оздоблена лінолеумом. Стіни оздоблені шпалерами та ПВХ панелями. Стеля пофарбована. Загальна площа – 67,6 кв.м, житлова площа — 48,7 кв.м, площа допоміжних приміщень – 18,9 кв.м. Висота приміщення – 3,2 кв.м. В приміщенні облаштований санвузол. Приміщення забезпечено електропостачанням, водопостачанням, водовідведенням, опаленням. Об’єкт знаходиться в задовільному робочому стані. Під’їзд до будівлі асфальтований. Будівля розташована в центрі міста у кварталі громадської та житлової забудови. В пішій доступності установи громадського користування (міська влада близько 650 м, житлові будинки, магазини, центральний парк культури тощо).

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 1 000 000,00 грн, у тому числі ПДВ 166 666,67 грн

Розмір гарантійного внеску: 50 000,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 510,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 26.12.2023 20:00:02

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.