ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20231207-91413


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: АТ "КРЕДОБАНК"

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продаж двох земельних ділянок загальною площею 3,8 га., що знаходяться Львівська область с. Волосянка
  1. Земельна ділянка що пропонується до продажу розташована у мальовничому високогір’ї Карпат, а саме, урочище Зубрівка у с. Волосянка Стрийського району Львівської області. Відноситься до категорії земель сільськогосподарського призначення, та займає площу 2.0 га. Ідеальне місце для розташування гірської бази відпочинку або СПА.
  2. Земельна ділянка що пропонується до продажу розташована у мальовничому високогір’ї Карпат, а саме, урочище Зубрівка у с. Волосянка Стрийського району Львівської області. Відноситься до категорії земель сільськогосподарського призначення, та займає площу 1.8462 га. Ідеальне місце для розташування гірської бази відпочинку або СПА.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 3 215 000,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 160 750,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 27.12.2023 20:00:03

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: АТ "КРЕДОБАНК"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.