ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20231116-21005


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "АУКЦІОНІСТ"

Номер лота: 02

Організатор аукціону: ТОВ «УКРЕНЕРГОБУДРЕСУРСИ»

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продаж окремо розташованої двоповерхової будівлі в смт. Великий Березний, Закарпатська область.
  1. Окремо розташована двоповерхова будівлі за адресою вул. Партизанська, 54, смт Великий Березний, Закарпатська область. Загальна площа будівлі 471,2 кв.м. Інформація про об'єкт: • Фундамент – з/б блоки, • Стіни – цегляні, • Вікна та двері – демонтовані, • Стіни та перегородки – частково демонтовані, • Дах – зруйнований. • Електричні мережі підведені до території. Об’єкт знаходиться на відстані: 8 км від прикордонного пункту пропуску Малий Березний – Убля (Словаччина), 40 км від обласного міста Ужгород, 45 км від с. Лумшори – особливо мальовничого куточку України, що пропонує цікавий відпочинок (чисте повітря букових лісів, кришталево чисті каскади водоспадів, лікувальні чани з мінеральною сірководневою водою), 68 км від прикордонного автомобільного пункту пропуску Чоп (Тиса) – Захонь (Угорщина), 120 км до с. Солотвино (поблизу діє пункт контролю Солотвино на кордоні з Румунією), 150-200 км до гірськолижних курортів таких як: Пилипець, Славське, Плай та інші. Поруч розташований пожежний резервуар — підземна конструкція об’ємом 191,0 куб.м. Земельна ділянка — 0,9009 га. Кадастровий номер земельної ділянки: 2120855100:04:001:0001. Подальше набуття прав на земельну ділянку, на якій розташоване майно, запропоноване до продажу, здійснюється переможцем аукціону самостійно відповідно до Земельного кодексу України, інших нормативних актів.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 160 000,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 16 000,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 340,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 29.11.2023 20:00:03

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "АУКЦІОНІСТ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ТОВ «УКРЕНЕРГОБУДРЕСУРСИ»



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.