ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № SPD001-UA-20231029-84296


Найменування оператора електронного майданчика, через якого було заведено лот в ЕТС (опубліковано інформаційне повідомлення про приватизацію об’єкта приватизації): ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Орган приватизації/ організатор аукціону: ВІДДІЛ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН, МІСТОБУДУВАННЯ, ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА БЛАГОУСТРОЮ СУТИСКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування лота: Будівля житлово-комунального відділу (літ. А) загальною площею 248,0 кв. м. та погрібу (літ. Б), що розташовані за адресою: Вінницька область, Вінницький район, смт. Сутиски, вул. Зарічна, 18.
  1. Будівля житлово-комунального відділу (літ. А) загальною площею 248,0 кв. м. та погрібу (літ. Б), що розташовані за адресою: Вінницька область, Вінницький район, смт. Сутиски, вул. Зарічна, 18. Будівля III групи капітальності, одноповерхова, побудована із бутового каменя. Погріб - копка котловану, стіни - бутовий камінь. Рік побудови - 1948. До будівлі підведено електропостачання, яке на дату оцінки не функціонує і потребує капітального ремонту внутрішнього розгалуження мережі та її зовнішнього підведення. До погріба комунікаційні мережі не підведено. Будівля та погріб довготривалий час не використовується, знаходиться у занедбаному стані. Прибудинкова територія не огороджена, не упорядкована, поросла бурянами та багаторічною чагарниковою рослинністю. Підхід та підїзд до обєкта оцінки здійснюється по вул. Зарічній. Оцінюване нерухоме майно розташоване на правому березі р. Південний Буг, сполучення з центром населеного пункту (лівий берег Південний Буг) здійснюється через міст. Оточуюча забудова поруч - житлові будинки.

Стартова ціна лота: 165 054,00 грн

Учасники електронного аукціону:
  1. Яковлев Сергій Костянтинович, ІПН/РНОКПП: 3162912476
  2. Кужиль Гліб Валерійович, ІПН/РНОКПП: 3408701270

Протокол електронного аукціону сформовано: 13.11.2023 08:36:57