ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № ALE001-UA-20230907-67762


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Аукціон із зниженням стартової ціни обєкта комунальної власності - будинок квартирного типу (гуртожиток) по вул. Ржевська, 5/1 в м. Сміла Черкаський район, Черкаська область
  1. Об’єкт відчуження – двоповерховий будинок квартирного типу (гуртожиток) загальною площею 88,5 кв.м. Район розташування об’єкта представлений житловою, комерційною та промисловою забудовою. Зупинка громадського транспорту розташована на відстані близько 200 м. Будівля гуртожитку не використовується за своїм прямим призначенням. Основний вхід у приміщення здійснюється з фасадної частини, має окремий вхід, що оснащений сходами, є місце для паркування. Технічні характеристики: фундамент бетонний, стіни цегляні, перегородки цегляні, перекриття з/б плити, покрівля шифер, підлога дощата. Опоряджувальні роботи: часткове штукатурення, фарбування олійними та водяними сумішами, облицювання плиткою. Вимощення навколо будівлі. Інженерні комунікації відсутні. Оцінка технічного стану «ветхий», тобто стан несучих конструкцій елементів аварійний. Фізичний знос об’єкта становить 61-80 %. Відомості про земельну ділянку: кадастровий номер земельної ділянки - 7110500000:06:003:0088, площа земельної ділянки 0,0363 га. Цільове призначення земельної ділянки - землі громадської забудови.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 144 760,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 14 476,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 340,00 грн

Учасники електронного аукціону:
  1. Аветісян Мгер Апресович, ІПН/РНОКПП: 3502102390

Протокол електронного аукціону сформовано: 04.10.2023 20:00:02

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.