ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20230816-22330


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"

Номер лота: 6

Організатор аукціону: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продається житловий будинок загальною площею 76,3 кв. м, що розташований за адресою: Івано-Франківська обл., Калуський р-н (Рожнятівський р-н), смт Рожнятів, вул. Остапа Вишні (колишня Калініна), буд. 4а.
  1. Продається житловий будинок загальною площею 76,3 кв. м, що розташований за адресою: Івано-Франківська обл., Калуський р-н (Рожнятівський р-н), смт Рожнятів, вул. Остапа Вишні (колишня Калініна), буд. 4а. Житловий одноповерховий будинок, дерев’яний, ззовні пофарбований; дах перекритий профнастилом; облаштований навіс на ґанок. Вхідні двері до будівлі дерев’яні пофарбовані. Міжкімнатні двері дерев’яні із частковим заскленням. Вікна – дерев’яні рами з подвійним заскленням. У приміщенні на підлозі лінолеум та паркетна дошка. У приміщеннях стіни оздоблені дерев’яними панелями та шпалерами. Стеля пофарбована сумішами на водяній основі. Будівля не обладнана санвузлом. Загальна площа – 76,3 кв. м; житлова площа – 34,6 кв. м (дві житлові кімнати 15,3/19,3 кв. м); площа кухні – 6,8 кв. м; площа передпокою – 20,7 кв. м; площа веранди – 14,2 кв. м. Під’їзд до будівлі асфальтований. Житловий будинок розташований в середині кварталу житлової забудови. В пішій доступності установи соціального та громадського користування (державна адміністрація, пенсійний фонд, відділення банків, кафе, магазини, салон краси, центральна площа тощо). Будинок знаходиться у задовільному, робочому стані. Аукціон створено за допомогою електронного майданчика PUBLIC PROC.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 500 000,00 грн, у тому числі ПДВ 83 333,33 грн

Розмір гарантійного внеску: 25 000,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 510,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 28.08.2023 12:48:42

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ПАТ «НАСК «ОРАНТА»



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.