ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20230529-35595


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"

Номер лота: 2

Організатор аукціону: Віктор Коломієць Вячеславович

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Медичний центр діючий. 380кв.м. Вінницька область м.Калинівка
  1. Продаж бізнесу включає в себе: продаж приміщення та ТОВ. Розташування м.Калинівка Вінницької обл. Будівля загальною площею 380кв.м, власником є фізична особа. В будівлі три поверхи та підвал. Електропостачання, водопостачання і каналізація централізовані. Опалення автономне, газовий котел та твердопаливний. Приватне підприємство ТОВ розпочало господарську діяльність з надання медичних послуг в кінці 2020року. Має: 1.Ліцензію МОЗ України на впровадження господарської діяльності за спеціальностями: організація і управління охороною здоров'я, акушерство і гінекологія, загальна практика - сімейна медицина, ультразвукова діагностика; сестринська справа. 2.Договір з Національною службою охорони здоров’я по пакету – первинна медико-санітарна допомога. 3.Договір з незалежною медичною лабораторією Медлаб, акредитовану НСЗУ. 4.В роботі використовує медичну інформаційну систему «Медейр». 5.Оснащена медичним обладнанням: електрокардіограф МИДАС 6/12 з програмним забезпеченням, ультразвукова система U-Lite з ендокавітальним датчиком, мобільний колькоскоп EVA, крісло оглядове КС-3 РЕ, апарат УЗД Medison Accuvix XG з лінійним, конвексним, кардиологічним, вагінальним датчиками, апарат електрорадіохірургічний Dr/Oppel ST-501, холодильник, стерилізатор сухоповітряний ГП-40, центрифуга медична СМ-3.01 Micromed та інше медичне обладнання. Усі лікарі забезпеченні ноутбуками. 6.На даний час працюють два сімейних лікаря, дві медичні сестри, два медичних реєстратора на постійній основі, лікар УЗД та акушер гінеколог за договорами ЦПХ.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 5 700 000,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 285 000,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 18.06.2023 20:00:04

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: Віктор Коломієць Вячеславович



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.