ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20230508-14156


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "Українська Універсальна Біржа"

Номер лота: 1232

Організатор аукціону: ТОВ "УКРРЕНТ-ІНВЕСТ"

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продається промислова нерухомість (колишня нафтобаза) в Новомиргороді
  1. Продається промислова нерухомість (колишня нафтобаза), що знаходиться за адресою: Кіровоградська область, Новоукраїнський район (колишній - Новомиргородський район), Новомиргород, вулиця Миру (колишня назва - вулиця Комсомольська), будинок 45. Ціна продажу становить 44 800$. Комплекс має вдале розташування, що дозволяє використовувати його під будь-який вид діяльності. Є під'їздна залізнична колія, яка заходить на територію. Складові частини об'єкта нерухомого майна: - адмінбудівля, загальна площа 109.8 кв.м., - прохідна, загальна площа 72 кв.м., - 5 складів, загальною площею 329,9 кв.м.. На території є вбиральня, водонапірна башта, колодязь, Територія огороджена по периметру. Комплекс розташований на земельних ділянках з цільовим призначенням для комерційного використання, кадастрові номера: 3523883401:51:000:0002 загальною площею 4,6402 га Територія може використовуватися під будь-який вид діяльності, зокрема можливе розташування автостоянок, елеваторів, СТО, ведення комерційної та іншої діяльності: промисловість, виробництво, сільське господарство. Всі витрати, пов’язані зі складанням та нотаріальним оформленням договору купівлі-продажу сплачує покупець.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 1 700 000,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 34 000,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 17.05.2023 20:00:03

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "Українська Універсальна Біржа"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ТОВ "УКРРЕНТ-ІНВЕСТ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.