ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20230502-98482


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВЕР-ТАС"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: ТОВ "ЄВРО - ТРЕЙД 1"

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Комерційне приміщення з підвалом офісного типу, загальною площею 340 кв.м. За адресою: м. Хмельницький, вул. Р.Шухевича, 13
  1. Продається комерційне приміщення офісного типу з підвалом, зальною площею 340 кв.м. з можливістю перепланування під різні види підприємницької діяльності в т.ч. і медичні послуги. Стартова ціна 150 грн./кв.м. Характеристики: -перша лінія, фасад; -прибудова до житлового приміщення; -закрита територія; -парковка на 6-10 авто; -площа 340 м.: 1-й - 220 кв.м., цоколь 120 кв.м.; -висота стелі: 1 - й поверх - 3 м., цоколь - 2, 6 м.; -опалення - електричний котел; -тепла підлога; -бойлер; -2 кондиціонера; -3 фази, 20 кВт.; -пожежна сигналізація; -охорона сигналізація; -відеонагляд. Комфорт: Відеоспостереження, Кондиціонер, Пожежна сигналізація, Гостьовий паркінг, Підігрів підлоги, Меблі на кухні, Панорамні вікна, Охорона території, Душова кабіна, Сигналізація

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 150,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 5 100,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 510,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 02.05.2023 12:01:02

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВЕР-ТАС"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ТОВ "ЄВРО - ТРЕЙД 1"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.