ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20230411-09116


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "Українська Універсальна Біржа"

Номер лота: 3485

Організатор аукціону: ТОВ "УКРРЕНТ-ІНВЕСТ"

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продаються нежитлові приміщення, що розташовані в промисловій зоні з власною ЖД колією в м. Жеребкове
  1. Продаються нежитлові приміщення, що розташовані в промисловій зоні з власною ЖД колією. Місцерозташування: Одеська обл., Ананьївський р., м. Жеребкове, вул. Железнодорожна, будинок 13, що знаходяться не далеко від кордону з Молдовою. Земельна ділянка зареєстрована під кадастровим номером: Загальна площа 687,7 кв.м. Згідно реєстрації в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, об'єкт складається з: - адмінбудівля, загальна площа 420,9 кв.м., - 5 складів, загальною площею 253,6 кв.м.. - Автостоянка. Територія огороджена по периметру. Цільове призначення: для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій. Об'єкт може використовуватися під різного роду промисловість, комерцію, діяльність елеваторів, сільгосппідприємства, елеваторів, стоянок, TIR-стоянок, СТО або для здійснення іншої діяльності. Всі витрати, пов’язані зі складанням та нотаріальним оформленням договору купівлі-продажу сплачує покупець. Ціна продажу становить 26999$ з прив'язкою до готівкового курсу долару.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 1 080 000,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 21 600,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 24.04.2023 15:11:28

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "Українська Універсальна Біржа"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ТОВ "УКРРЕНТ-ІНВЕСТ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.