ПРОТОКОЛ ПРО ПРОВЕДЕННЯ АУКЦІОНУ № BRE001-UA-20230304-52940


Інформація про авторизований електронний майданчик, через який було заведено лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТТЕНДЕР"

Реєстраційний номер лота: 1

Замовник аукціону: Арбітражний керуючий Лотоцький Святослав Володимирович

Статус аукціону: Аукціон не відбувся

Назва лота (майно, запропоноване для продажу): Аукціон з продажу майна боржника - ВАТ «Печеніжинський меблевий комбінат», у справі про банкрутство № 909/1004/13, Господарський суд Івано-Франківської області.
  1. Цех великий фронтонний загальною площею 1656,0 кв. м. (69м*24м, h=6м, рік побудови – 1948). Матеріали стін – цегла, бетон. Майно знаходиться в незадовільному стані, тривалий час не використовується. Будівля знаходиться в напіврозібраному та напівзруйнованому стані, відсутнє перекриття, частково зруйновані стіни, відсутні вікна, двері. Технічна документація відсутня. Земельна ділянка площею 10,67 га знаходиться у постійному користуванні Печеніжинського меблевого комбінату на підставі Державного акту на право постійного користування землею, виданого Печеніжинською селищною радою Коломийського району Івано-Франківської області. Право власності на земельну ділянку або право постійного користування земельною ділянкою до покупця не переходить.
  2. Обмоточний цех загальною площею 551,0 кв. м. (29м*19м, h=9м, рік побудови – 1948). Матеріали стін – цегла, бетон. Майно знаходиться в незадовільному стані, тривалий час не використовується. Будівля знаходиться в напіврозібраному та напівзруйнованому стані, відсутнє перекриття, частково зруйновані стіни, відсутні вікна, двері. Технічна документація відсутня. Земельна ділянка площею 10,67 га знаходиться у постійному користуванні Печеніжинського меблевого комбінату на підставі Державного акту на право постійного користування землею, виданого Печеніжинською селищною радою Коломийського району Івано-Франківської області. Право власності на земельну ділянку або право постійного користування земельною ділянкою до покупця не переходить.
  3. Ангар закритого типу загальною площею 775,40 кв. м. матеріали стін – цегла, бетон. Майно знаходиться в незадовільному стані, тривалий час не використовується. Будівля знаходиться в напіврозібраному та напівзруйнованому стані, відсутнє перекриття, частково зруйновані стіни, відсутні вікна, двері. Технічна документація відсутня. Земельна ділянка площею 10,67 га знаходиться у постійному користуванні Печеніжинського меблевого комбінату на підставі Державного акту на право постійного користування землею, виданого Печеніжинською селищною радою Коломийського району Івано-Франківської області. Право власності на земельну ділянку або право постійного користування земельною ділянкою до покупця не переходить.
  4. Котельня загальною площею 168,0 кв. м. (14м*12м, h=9м, рік побудови – 1970). Матеріали стін – цегла, бетон. Майно знаходиться в незадовільному стані, тривалий час не використовується. Будівля знаходиться в напіврозібраному та напівзруйнованому стані, відсутнє перекриття, частково зруйновані стіни, відсутні вікна, двері. Технічна документація відсутня. Земельна ділянка площею 10,67 га знаходиться у постійному користуванні Печеніжинського меблевого комбінату на підставі Державного акту на право постійного користування землею, виданого Печеніжинською селищною радою Коломийського району Івано-Франківської області. Право власності на земельну ділянку або право постійного користування земельною ділянкою до покупця не переходить.
  5. Цех меблевий загальною площею 6132,0 кв. м. (146м*42м, h=9м, рік побудови – 1970). Матеріал стін - цегла, бетон. Майно знаходиться в незадовільному стані, тривалий час не використовується. Будівля знаходиться в напіврозібраному та напівзруйнованому стані, відсутнє перекриття, частково зруйновані стіни, відсутні вікна, двері. Технічна документація відсутня. Земельна ділянка площею 10,67 га знаходиться у постійному користуванні Печеніжинського меблевого комбінату на підставі Державного акту на право постійного користування землею, виданого Печеніжинською селищною радою Коломийського району Івано-Франківської області. Право власності на земельну ділянку або право постійного користування земельною ділянкою до покупця не переходить.

Початкова ціна: 1 995 239,11 грн, у т.ч. ПДВ 332 539,85 грн

Розмір гарантійного внеску: 199 523,91 грн

Учасники аукціону: учасники відсутні.

Протокол аукціону сформовано: 27.04.2023 20:00:00