ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20230202-18367


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “НАЦІОНАЛЬНА ЕЛЕКТРОННА БІРЖА”

Номер лота: PS417

Організатор аукціону: АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ»

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Обладнання, а саме: 1) 3 лінії для обробки матеріалів з натурального каменю, яка складається з: -машини F800 для обжигу плитки з боків; -машини з 2 супортами для окантування плитки з боків; -машини з 1 супортом для окантування плитки з торців (виробник МАЕМА, Італія). 2) верстату для обробки лицьової поверхні плитки водою, який скаладається з: -насосу 1000 бар; -маніпулятору для плитки; -обладнання до маніпулятора; -миючої балки; -транспортеру для плитки; -незалежних роликів; -захисту для миючої балки; -контрольної панелі.
  1. Обладнання, а саме: 1) 3 лінії для обробки матеріалів з натурального каменю, яка складається з: -машини F800 для обжигу плитки з боків; -машини з 2 супортами для окантування плитки з боків; -машини з 1 супортом для окантування плитки з торців (виробник МАЕМА, Італія). 2) верстату для обробки лицьової поверхні плитки водою, який скаладається з: -насосу 1000 бар; -маніпулятору для плитки; -обладнання до маніпулятора; -миючої балки; -транспортеру для плитки; -незалежних роликів; -захисту для миючої балки; -контрольної панелі. Витрати на оформлення угоди з купівлі-продажу покладаються на переможця аукціону.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 2 187 500,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 109 375,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 16.02.2023 20:00:02

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “НАЦІОНАЛЬНА ЕЛЕКТРОННА БІРЖА”



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ»



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.