ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № LLE001-UA-20230130-76419


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “НАЦІОНАЛЬНА ЕЛЕКТРОННА БІРЖА”

Номер лота: 30

Організатор аукціону: Управління комунальної власності, земельних відносин та архітектури Бориславської міської ради

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Оренда приміщення - кінозалу під індексом 25, загальною площею 494, 3 кв.м., за адресою: вул. Шевченка, 25, м. Борислав, Дрогобицький район, Львівська область
  1. Нежитлове приміщення-кінозал загальною площею 494, 3 кв.м., розміщене на 1-му поверсі у будівлі кінотеатру "КАМЕНЯР". Будівля 1967 року побудови, розташована в центральній частині м. Борислав, поруч знаходиться Бориславський міський парк культури та відпочинку.Технічний стан об’єкта - потребує ремонту. Термін оренди – 5 років. Даний об’єкт не є пам’яткою культурної спадщини. Додатковими умовами оренди майна визначено вимоги щодо особливостей використання об'єкта оренди(відповідно до п. 29 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затв. пост. КМУ від 03.06.2020 №483), а саме - цільове призначення - кінотеатр, діяльність з кінопоказів. При оцінці наданих конкурсних пропозицій застосовуватиметься критерій – найвища ціна з дотриманням обов’язкової умови щодо цільового призначення об’єкта оренди - виключно кінотеатр, діяльність з кінопоказів. Детальна інформація про об’єкт оренди та умови оренди міститься у оголошені в розділі "Документація аукціону".

Стартовий розмір орендної плати: 3 505,31 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 61 317,90 грн

Розмір гарантійного внеску для чинного орендаря: __________ грн

Розмір реєстраційного внеску: 670,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 28.02.2023 20:00:02

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “НАЦІОНАЛЬНА ЕЛЕКТРОННА БІРЖА”



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: Управління комунальної власності, земельних відносин та архітектури Бориславської міської ради



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.