ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № BSE001-UA-20220210-93744


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧЕРКАСЬКІ РИНКИ" ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продаж металобрухту чорного у вигляді тимчасових споруд, що належить КП "Черкаські ринки", загальною вагою – 32365 кг. Демонтаж, навантаження та зважування вагами покупця, здійснюється за рахунок Покупця. Товар відвантажується за вагою брутто.
  1. Продаж металобрухту чорного у вигляді тимчасових споруд, що належить КП "Черкаські ринки", загальною вагою – 32365 кг. Демонтаж, навантаження та зважування вагами покупця, здійснюється за рахунок Покупця. Товар відвантажується за вагою брутто. Вимоги з Охорони праці в частині виконання робіт по навантаженню та демонтажу: навчений персонал для навантаження з відповідними посвідченнями в присутності відповідального за навантажувальні роботи покупця. Якщо навантаження металобрухту буде здійснюватися краноманіпуляторною установкою (маніпулятор), необхідно буде пред’явити паспорт на дану установку з відповідними записами про проведення наступного опосвідчення ЧТО; ПТО, Дозвіл на експлуатацію вантажопідйомної техніки, в якому вказано реєстраційний номер маніпулятора. Також оператор краноманіпуляторної установки (маніпулятор), та відповідальний за навантажувальні роботи повинен при собі мати наступні документи: посвідчення машиніста крану; посвідчення по загальним питанням з охорони праці; посвідчення про проходження навчання з пожежно-технічного мінімуму; посвідчення про правила охорони праці під час роботи на висоті (у випадку проведення робіт на висоті більше 1,3 м). Якщо навантаження буде відбуватися вручну, персонал та відповідальний за навантажувальні роботи повинен при собі мати наступні посвідчення: посвідчення по загальним питанням з охорони праці; посвідчення про проходження навчання з пожежно-технічного мінімуму; посвідчення про правила охорони праці під час роботи на висоті (у випадку проведення робіт на висоті більше 1,3 м). Якщо навантаження буде відбуватися вручну, але за допомогою автокрану, то персоналу та відповідальному за навантажувальні роботи необхідно при собі мати наступні посвідчення: посвідчення по загальним питанням з охорони праці; посвідчення про проходження навчання з пожежно-технічного мінімуму; посвідчення про правила охорони праці під час роботи на висоті (у випадку проведення робіт на висоті більше 1,3 м); посвідчення про правила будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів; посвідчення стропальника (у випадку виконання таких робіт). Копія відмітки про проходження флюрографії.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 170 650,70 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 8 532,54 грн

Розмір реєстраційного внеску: 340,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 13.03.2022 12:59:39

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧЕРКАСЬКІ РИНКИ" ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.