ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20240410-87153


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Ю.БІЗ"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: Котляр Олександр Володимирович

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Продам власну 3к квартиру пр О.Поля 1/9 (низ Кірова). (На фінальну суму не буде нараховуватись ПДВ)
  1. Продам власну 3х кімн. квартиру 4/9эт, 73м2. Будинок цегляний, квартира тепла в центральному районі - відмінне розташування, гарне місце, вікна виходять у двір на обидва боки будинку, закритий тихий затишний двір, дитячий майданчик, є можливість паркування авто біля дому. Розвинена інфраструктура, буквально поряд два супермаркети, критий паркінг, поліклініки, лікарні, школи, сквер, парк. Квартира двох рівнева: на першому поверсі кухня-студія, можна відокремлювати кімнату від кухні – розсувні двері, дорогий кондиціонер, просторий балкон, гостьовий туалет; другий поверх – дві спальні, інверторні кондиціонери, ванна кімната з підігрівом підлоги, відділення для прання. Продаж частково з меблями та технікою (пральна машина, плита, витяжка, холодильник, мікрохвильова піч Whirlpool). У квартирі шпалери під фарбування, стіни штукатурені, поміняно абсолютно все… виносили все до голих стін… Робили все з якісних матеріалів, сходи, двері в квартирі з натурального дерева та вхідні залізні обшиті деревом, був зроблений якісний ремонт. Лічильники: ел.ен – день/ніч, газовий, опалення на дом. ... квартира тепла, світла ... завжди наповнена дитячим сміхом! Стіни бачили лише позитив, атмосфера чудова! Продаж квартири у зв'язку із розширенням житлової площі для сім'ї.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 4 200 000,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 420 000,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 29.04.2024 20:00:05

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Ю.БІЗ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: Котляр Олександр Володимирович



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.