ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № SPE001-UA-20240409-36953


Найменування оператора електронного майданчика, через якого було заведено лот в ЕТС (опубліковано інформаційне повідомлення про приватизацію об’єкта приватизації): ПП "Фірма "СОМГІЗ"

Орган приватизації/ організатор аукціону: Лопатинська селищна рада

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування лота: Нежитлова будівля загальною площею 348,1 кв.м, яка розташована за адресою: Львівська область, Червоноградський район, селище Лопатин, вулиця Січових Стрільців, 18.
  1. Нежитлова будівля загальною площею 348,1 кв.м, яка розташована за адресою: Львівська область, Червоноградський район, селище Лопатин, вулиця Січових Стрільців, 18. Найменування об’єкта: нежитлова будівля. Опис об’єкта: об’єкт нежитлової нерухомості. Нежитлова будівля загальною площею 348,1 кв.м. Будівля двоповерхова, побудована в 1905 році, інженерні комунікації на даний момент не функціонують. Технічний стан будівлі – незадовільний (відсутні частково вікна та двері, перекриття частково зруйноване, стіни та підлога також суттєво пошкоджені, на фасаді будівлі також наявні сліди руйнування зовнішнього оздоблення та частково стін). Потребує проведення капітального ремонту, який є доцільним на даній стадії. Будівельний об’єм – 1 876 куб.м, площа забудови – 288,6 кв.м. Опис основних конструктивних елементів: фундамент – бутовий, стіни – цегляні, покрівля – метал, перекриття – дерев’яне, підлога – дощата. Прорізи: вікна – дерев’яні, частково відсутні, двері – дерев’яні, металеві, частково відсутні. Будівля розташована в центральній частині селища Лопатин на землях житлової та громадської забудови.

Стартова ціна лота: 484 189,50 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 10.04.2024 12:58:12